Contact us now. 38631258571

About us

O nas

Hej, jaz sem Jože in sem kandidat za gorskega vodnika IFMGA, slovenski gorski vodnik ZGVS, učitelj smučanja, vodnik in inštruktor soteskanja SOZS, slovenski reševalec/inštruktor na divjih vodah, učitelj kajaka in jadralni padalski tandem pilot, pravi vsestranski. Živim v Bovcu, na sončni strani Julijskih Alp v dolini Soče, kjer lahko izvajate vse aktivnosti na prostem, ki si jih lahko zamislite.

Rad sem v gorah in se ukvarjam z vsemi športi, ki jih te čudovite gore ponujajo. Zadnjih 14 let sem strokovni vodnik. Začel sem s kajakom, soteskanjem, smučanjem in nadaljeval svojo kariero kot certificiran gorski vodnik in tandemski pilot jadralnih padalcev.

V vseh svojih letih po vodah, gorah in nebu Slovenije sem zbral na tone vodniških izkušenj. Z veseljem ga delim z vami! Vedno pristopim k vsaki disciplini iz miselnosti na varnost. Ko vidim svoje goste omamljene nad lepoto narave ali gledam, kako gostje premagujejo svoja lastna samoomejujoča prepričanja, sem napolnjena z zadovoljstvom in se spomnim, zakaj delam to, kar počnem.

Življenje se začne, ko stopiš iz svojega območja udobja. Rezultat je neprecenljiv. Zame je bogata oseba nekdo z veliko izkušnjami in dobrimi spomini. Pridi in zberi nekaj z mano!

Govorim slovensko, srbohrvaško, nemško, angleško in madžarsko. Pridružite se mi na mojih potovanjih in verjemite mi, ne boste razočarani.

Usposobljeno osebje
Idilične lokacije
Vedno na voljo